BENVINGUDA

Sereníssim Gran Mestre Albert Lecina i Juan

Benvolguts amigues, amics, germanes, germans, em plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web del Gran Orient de Catalunya, única obediència estrictament catalana. Aquí hi trobareu tota la informació que es genera sobre les activitats del GOC, de les seves lògies, així com les generals de l’obediència obertes a tothom.  El GOC, va reprendre la seva activitat el 1989, i es proclama hereu de totes les germanes i germans maçones i maçons que al llarg del segles XIX i XX, van crear la bastida de la Maçoneria Catalana.

Els maçons som persones lliures, que cerquem la veritat, que treballem per al nostre perfeccionament intel·lectual i moral, per a poder influir en el nostre entorn mes immediat, i d´aqueta manera arribar a la societat. La tolerància, el respecte als altres, i la més absoluta llibertat de consciència, formen part del nostre tarannà, la nostra divisa, Llibertat, Igualtat i Fraternitat.

La maçoneria és una institució iniciàtica, progressiva, filantròpica i filosòfica humanista i discreta, que utilitza els símbols i les al·legories com a mitjans per a la transformació personal dels seus membres i per aconseguir treure el millor de cada un de nosaltres, i contribuir a la tasca de fer possibles els principis generals de la Institució.

Gràcies per endavant per la vostra atenció.

ALBERT LECINA I JUAN

SERENÍSSIM GRAN MESTRE DEL G.O.C.  

CLIPSAS 2024 - COL·LOQUI

CLIPSAS 2024

Comença el col·loqui de la 63 AssembleaEl matí s'ha encetat amb la lectura de planxes de les Obediències, sobre el tema programat :


"Maçoneria i intel·ligència artificial. El món que ha de venir"

 

 

MAÇONERIA I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. EL MÓN QUE HA DE VENIR.

 

 

MAÇONERIA I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

EL MÓN QUE HA DE VENIR

 

La 63 Assemblea de CLIPSAS tindrà lloc a la ciutat de Durres (Albània).

La 'Gran Llotja de Albània Illyria' és l'amfitriona.

Una delegació del Gran Orient de Catalunya -encapçalada pel seu Gran Mestre, Albert Lecina- assistirà, participant i aportant les seves opinions al coloqui amb el document elaborat per la nostra Obediència.

 

 

EDICIÓ DE "NOSALTRES, ELS MAÇONS" D'AMANDO HURTADO

EDICIÓ DE

"NOSALTRES, ELS MAÇONS"

D'AMANDO HURTADO 

 

La impressió en català del magnífic i difós llibre "Nosotros, los masones" del germà Amando Hurtado, ja està als Tallers del GOC.

Amb un pròleg especial de l'autor per a l'edició en la nostra llengua.