BENVINGUDA

Sereníssim Gran Mestre Albert Lecina i Juan

Benvolguts amigues, amics, germanes, germans, em plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web del Gran Orient de Catalunya, única obediència estrictament catalana. Aquí hi trobareu tota la informació que es genera sobre les activitats del GOC, de les seves lògies, així com les generals de l’obediència obertes a tothom.  El GOC, va reprendre la seva activitat el 1989, i es proclama hereu de totes les germanes i germans maçones i maçons que al llarg del segles XIX i XX, van crear la bastida de la Maçoneria Catalana.

Els maçons som persones lliures, que cerquem la veritat, que treballem per al nostre perfeccionament intel·lectual i moral, per a poder influir en el nostre entorn mes immediat, i d´aqueta manera arribar a la societat. La tolerància, el respecte als altres, i la més absoluta llibertat de consciència, formen part del nostre tarannà, la nostra divisa, Llibertat, Igualtat i Fraternitat.

La maçoneria és una institució iniciàtica, progressiva, filantròpica i filosòfica humanista i discreta, que utilitza els símbols i les al·legories com a mitjans per a la transformació personal dels seus membres i per aconseguir treure el millor de cada un de nosaltres, i contribuir a la tasca de fer possibles els principis generals de la Institució.

Gràcies per endavant per la vostra atenció.

ALBERT LECINA I JUAN

SERENÍSSIM GRAN MESTRE DEL G.O.C.  

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "HÈLIOS"

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "HÈLIOS"

Presentació del llibre a Figueres el dia 5 d'octubre, "Hèlios (Jordi Soler)" a càrrec de Pius Pujades, periodista i de Jordi Grau, president del Col·legi Oficial de Periodistes de Girona.


BONA DIADA NACIONAL A TOTHOM

 BONA DIADA NACIONAL A TOTHOM

MEDICINA EN FEMENÍ

 MEDICINA EN FEMENÍ

Tornem les conferències en format de Tinguda Oberta a tothom.

La primera, presentació del llibre:

"Medicina en femení.  De les remeieres medievals a les trementinaires"

de Glòria Sabaté.