BENVINGUDA

Sereníssim Gran Mestre Albert Lecina i Juan

Benvolguts amigues, amics, germanes, germans, em plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web del Gran Orient de Catalunya, única obediència estrictament catalana. Aquí hi trobareu tota la informació que es genera sobre les activitats del GOC, de les seves lògies, així com les generals de l’obediència obertes a tothom.  El GOC, va reprendre la seva activitat el 1989, i es proclama hereu de totes les germanes i germans maçones i maçons que al llarg del segles XIX i XX, van crear la bastida de la Maçoneria Catalana.

Els maçons som persones lliures, que cerquem la veritat, que treballem per al nostre perfeccionament intel·lectual i moral, per a poder influir en el nostre entorn mes immediat, i d´aqueta manera arribar a la societat. La tolerància, el respecte als altres, i la més absoluta llibertat de consciència, formen part del nostre tarannà, la nostra divisa, Llibertat, Igualtat i Fraternitat.

La maçoneria és una institució iniciàtica, progressiva, filantròpica i filosòfica humanista i discreta, que utilitza els símbols i les al·legories com a mitjans per a la transformació personal dels seus membres i per aconseguir treure el millor de cada un de nosaltres, i contribuir a la tasca de fer possibles els principis generals de la Institució.

Gràcies per endavant per la vostra atenció.

ALBERT LECINA I JUAN

SERENÍSSIM GRAN MESTRE DEL G.O.C.  

BON SOLSTICI D'ESTIU

BON SOLSTICI D'ESTIU

El Gran Mestre i el Consell de Govern del GOC us desitgem un bon Solstici d'Estiu

 

 

 

CELEBRACIÓ DEL SOLSTICI D'ESTIU 2024 A FIGUERES

CELEBRACIÓ DEL SOLSTICI D'ESTIU 2024 A FIGUERES

 

El pròxim 15 de juny el membres, familiars i amistats del GOC ens trobarem a la capital de la comarca de l'Alt Empordà...

Pel matí està convocada la Gran Assemblea Federal.

Seguidament l'Àpat Fraternal i Familiar, després el qual tindrà lloc la Cerimònia Solsticial Oberta.

 

 

NOU PRESIDENT DE CLIPSAS I NOU VICEPRESIDENT PER A EUROPA

NOU PRESIDENT DE CLIPSAS I NOU VICEPRESIDENT PER A EUROPA

Nou President de CLIPSAS i nou Vicepresident per a Europa

 

Avui han estat escollits per al pròxim mandat com a President el G:. Louis Daly i Vicepresident x Europa el Passat G:.M:. del GOC l'E:.G:. Ernest Ruiz.

Sens dubte és una gran fita per a la nostra Obediència.